Ik zoek ik…

Ik vond mezelf als mama!

Ik vond mezelf als vriendin!

Ik vond mezelf op de werkvloer!

Ik vond mezelf in het huishouden!

Alleen vind ik mezelf niet! Ik heb een fantastische partner, geweldige kinderen, een supertoffe job en een huishouden dat niet altijd op wieltjes loopt. Maar toch knaagt er iets aan mij. Al jaren zeg ik hier thuis: “Ik wil meer!”. Daar bedoel ik niet mee, meer kinderen of meer werken of meer huishouden doen maar meer doen wat ik echt wil doen!

Geweldig toch als er vanalles door je hoofd spookt maar je het eigenlijk maar moeilijk onder woorden kan brengen?

Het komt er op neer dat ik meer tijd voor mezelf wil, meer dingen doen die ik wil. Het klinkt misschien egoïstisch maar ik ben al 18 jaar mama! Jaren waarin ik mij met heel veel plezier en heel veel liefde heb weggecijferd voor mijn kinderen. Nu ze wat ouder zijn, wil ik een paar dingen realiseren.

Één ervan was starten met bloggen. Ik heb het lang willen doen en het is er nooit van gekomen. Dus mijn eerste voornemen is in ieder geval al van start gegaan!

Het volgende wat ik wil bereiken, is mijn diploma middelbaar onderwijs halen. Aangezien ik zwanger was in mijn laatste jaar is dat niet gelukt! Het staat al jaren op mijn lijstje, tijd om er werk van te maken!

Ik weet wat gedaan in september! Duimen jullie mee?

20 Replies to “Ik zoek ik…”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s