VZW Kleine held

VZW Kleine held is opgericht na de geboorte van Noor, het tweede dochtertje van Sofie en Dimitri. Noor heeft haar hele jonge leventje doorgebracht op de neonatologie van Brugge.

Het verhaal van Noor lees je hier: https://www.kleineheld.be/

Daar was het voor haar mama en papa al snel duidelijk dat het niet eenvoudig was om mooie maar vooral ecologisch (tere huidje) en comfortabele (vele kabeltjes) kleertjes te vinden. Sofie (en intussen tal van vrijwilligers) ging daarom zelf aan de slag. Ze maakte bodytjes en pakjes die gemakkelijk in gebruik waren. Noor kreeg al gauw een uitgebreide collectie in het ziekenhuis.

Noor heeft het na tal van complicaties helaas niet gehaald. Sofie en Dimitri beslisten om haar de rust te geven die ze verdiende toen Noor geen enkele levenskwaliteit meer bleek te hebben.

Intussen heeft de VZW al bijna 300 kleine heldjes laten schitteren. Elk pakketje kost echter ongeveer 50 euro, geld dat vooral opgaat naar de aankoop van stoffen! Naast een bodytje en een mutsje zit er ook een wikkeldekentje en een couveusedekentje in het pakket!

Uiteraard hebben ze hiervoor fondsen nodig om te kunnen blijven voortdoen! Als ze die niet snel vinden, moeten ze de aanvragen on hold zetten. Dat is iets wat ze ten alle kosten willen vermijden.

Daarom deze oproep:

– Kan jij een actie op poten zetten, aarzel dan niet! Neem contact op met de VZW, je vindt hun gegevens op de website.

– Wil je hen financieel steunen? Dat kan natuurlijk ook! Je kan doneren via de site of rechtstreeks storten op rekeningnummer: BE77 3630 6748 3142

Hopelijk kunnen ze nog vele kleine heldjes laten schitteren!

Deel dit bericht gerust verder, hoe meer mensen dit lezen, hoe groter de kans dat ze hun project kunnen verder zetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s