Win-actie! LOL confetti surprise bal!

Nog zo een hit van het moment zijn de LOL ballen! Je vindt ze in alle soorten en maten! Het concept is simpel! Je hebt een bal die je laagje per laagje “uitkleedt”. Elk laagje bevat een verrassing! Benieuwd naar wat er in de onze zat? Kijk maar even naar het volgende filmpje!

 

En wat nog leuker is, we mogen van @dayonempm twee LOL confetti surprise ballen weggeven! Laat hier onder een berichtje waarom jij zo een LOL bal moet winnen! (Wedstrijd loopt ook op IG)

 

16 Replies to “Win-actie! LOL confetti surprise bal!”

 1. Wauw!! Wat een leuke actie waar ik mijn dochter dolblij mee kan maken!! Ze is helemaal fan van de LOL ballen….de confetti…de pets…alle poppetjes die bekeken worden en mee gespeeld! Superleuk iets! Dus doe graag mee:)

  Like

 2. Dat vind mijn dochter echt geweldig, ze vraagt er alzo lang om. Maat vond de aanschaf nog best hoog voor gewoon een bal met rommeltjes erin. Maar als ik dit zie hebben ze er een hoop LOL aan! Wie weet kan ik haar verrassen als beloning voor haar B diploma

  Like

 3. Onze 6 jarige dochter is aan het sparen voor zo’n bal. Wat zou het een verrassing zijn als mamma er een voor haar zou winnen. Zodat ze haar spaargeld ergens anders aan kan besteden.

  Like

 4. Ik denk wel eens…..had ik het maar bedacht. Want wat is mijn dochter dol op verrassingspeelgoed. Er is al heel wat zakgeld, rapportgeld naar de winkel gegaan voor LOL surprise dus ik weet dat ze heel blij zou zijn als ze zou winnen. Ze mag alleen de confettibal niet meer achterin de auto uitpakken zoals ze bij oma heeft gedaan. De hele achterbank lag vol met confetti😂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s